- Loading-

Nem indul a kocsi? Lemerült az akkumulátor?

Sajnos bármikor előfordulhat, hogy megadja magát, esetleg véletlenül bekapcsolva hagytuk éjszakára a fényszórót vagy a rádiót és ezért merül le.A sérült cella és az elöregedő akkumulátor esetében megnő a totális lemerülés vagy kisülés valószínűsége, így annak az esélye is, hogy a kulcs elfordítása után nem történik semmi. Ha ilyen kellemetlen helyzetbe kerülünk, gyorsan tudjuk orvosolni a problémát, ha van otthon autó akkumulátor töltő.

Az Akku-Elem webáruházban a legjobb márkák – Einhell, Carstel, Ring, Banner stb. – termékeiből választhat autójához, motorkerékpárjához, kerekesszékhez, hajó-, szünetmentes és biztonságtechnikai akkumulátorok töltésére, regenerálására. Egyetlen eszközzel megoldhatja a töltést, karbantartást házilag! Fontos azonban, hogy biztosan a megfelelő típust válaszd. Minden töltő csak meghatározott akkut képes megmenteni,egyes darabokkal például kizárólag ólom akkukat tölthetsz, zselés, NI-CAD fajtákhoz nem használhatod.Egy „intelligens” kialakításúautó akkumulátor töltővelviszont már a savas vagy kalcium elektródos ólomakkuk mellett az MF VRLA, AGM vagy GELólom-savas típusokat is feltöltheted. A másik kardinális kérdés, hogy hány Voltos töltőre van szükségünk. Általánosan az akkumulátor töltő 12 V feszültséggel üzemel, de található a kínálatban olyan is, ami ennek a kétszeresét képes produkálni.

Gondolkodj Te is előre, hogy ne érhessenek meglepetések! Legyen a garázsban egy autó akkumulátor töltő, ami már néhány ezer forintért kapható az Akku-Elem webáruházban.