Ha Te is felelős gazdinak tartod magad, bizonyára számodra is fontos kedvenced egészsége. Ezt a mozgás mellett a kiegyensúlyozott étrenddel tudod legjobban biztosítani. Fontos, hogy olyan tápot válassz kutyádnak vagy cicádnak, mely megfelelő mennyiségű és minőségű állati fehérjét tartalmaz.

Az Acana termékek pontosan ezt biztosítják, azaz biológiai szükségleteknek megfelelő kutya- és macskaeledeleket szintetikus hozzávalók és tartósítószerek nélkül. Alap koncepciója, hogy lemásolja az állatok evolúciós étrendjét, hiszen a kutyák és macskák egyaránt ragadozó ősöktől származnak. A tápoknak tükröznie kell a természetes étrendben található húsok mennyiségét és változatosságát.

Az Acana termékek friss, helyi alapanyagokból készülnek maximális ellenőrzés mellett.

Szénhidrátot szinte alig tartalmaznak. A friss húsokban a fehérjék, zsírok, vitaminok és ásványi anyagok a legértékesebb formájukban találhatók meg. Éppen ezért, hogy megőrizzék őket, gyorsfagyasztják, majd kis adagokban, alacsony hőfokon dolgozzák fel a húsokat. Minden gazdi biztos lehet benne, hogy kedvence kiváló minőségű, magas tápanyagtartalmú eledelt kap a tálkájába. Az Acana termékek közt kor, méret és fajta szerint is válogathatsz. Kínálatunkból a jutalomfalatkák sem maradhattak el, lepd meg kutyusod egy-egy ínyenc falattal!