A szögletes zuhanykabinok nagyobb belső térrel rendelkeznek

Bizonyára nem mindenki engedheti meg magának azt a kényelmet, hogy belecsobban a nagy kába és kiengedi a fáradt gőzt és részben kipiheni a nap fáradalmait a habok között.

Ha ezt nem tudja kivitelezni, mert kevés a hely kicsi a fürdőszoba vagy egy tömbházban lakik egy lényegesen kis lakásban, ahol lehetetlen ilyen kényelmet megvalósítani.

De ne essen kétségbe, cégünk törekszik a legjobbra, ezért érdemes körültekinteni a zuhanykabinok közt. A fürdőszoba leglényegesebb része a zuhanykabin, amivel hosszútávra tervezünk. Legyen kényelmes a használata és esztétikus kinézetű.  Széles a választék akár szögletes vagy ívelt többféle méretben.

A szögletes zuhanykabinok nagyobb belső térrel rendelkeznek,

tehát teltebb alkatúaknak ezt a fajtát érdemes választani, míg az ívelt ennek ellenkezője kisebb a zuhanytér, de sokkal helytakarékosabb. Választhatunk, hogy üvegajtót ezen belül egy vagy két ajtós kivitelben szeretnénk vagy egy szimpla függönyt, amit többször cserélni kell, természetesen előnye hátránya mindegyiknek van.

Saját biztonsága érdekében zuhanykabinjába válasszon stílusos csúszásgátlót. Érdemes beruházni egy zuhanyfej tartóra, amely segít ellazulni a vízsugár alatt anélkül, hogy egyik kezéből rakja a másikba. Az idősebb korosztálynak ajánljuk figyelmébe a zuhanyülőkét, ami megkönnyíti a mosakodást, mert nem kell arra koncentrálni, hogy megszédül és elesik.

Műanyag, fém vagy üveg ülőke közül keresgélhet. Természetesen a tisztán tartására időt kell fordítanunk, mert az elhanyagolt lerakódott vízkő eltávolítása nehéz.

About the author: Niquist