A Monster segít Neked az eredményes álláskeresésben

Munkába állnál vagy munkahelyet váltanál? Engedd, hogy az érdekes állások Rád találjanak!

A Monster a világ egyik legnagyobb internetes karrier-hálózata, melyen nem csupán álláskeresők, hanem munkáltatók, vállalatok is képviseltetik magukat és toboroznak új munkaerőt. Több ezer állás közül válogathatsz település, szakma és munkarend szerint. Akár konkrét munkaadó meghirdetett állásai között is böngészhetsz. Családbarát munkahelyek, részmunkaidős- és diák munkák, nemzetközi állások és még sok más kategória.

A Monsterre feltöltheted önéletrajzodat, ezáltal Rád találhatnak a munkaadók.

Amit még kínálunk: emailes értesítés friss állásokról, karriertanácsok szakértőktől, cégbemutatók, álláskereső mobil alkalmazások, érdekes és informatív cikkek a munka világából. A Monster.hu-ra munkavállalóként és munkaadóként is megéri regisztrálni. Akár akkor is érdemes körülnézned az oldalon, ha még pályaválasztás előtt állsz.

A karriertanácsok közt sokféle iparági trendről olvashatsz, ihletet meríthetsz, hogy merre is indulj el akár álláskeresés vagy továbbtanulás céljából. A Monster egyetlen globális karrierhálózat – a világ legnagyobb önéletrajz-adatbázisával –, mellyel közvetlenül elérheted a tehetségeket, vagy a megbízható munkáltatókat itthon, regionálisan és világszinten is. A Monster folyamatosan dolgozik rajta, hogy minél több tehetséget érjen el, ezért innovatív technológiai megoldásaival úttörőnek számít a toborzásban.

About the author: Niquist